Hvem er vi?

Underviserne

Du vil blive undervist af Christine Holme og Nina Dam. Vi er begge autoriserede kognitive psykologer og arbejder som privatpraktiserende psykologer med praksis i hhv. Kbh. V og på Frederiksberg. Vi er uddannede i at undervise på 8-ugers kurset i mindful self-compassion af de klinikere og forskere, der har udviklet programmet.

Vi er specialister i kognitiv terapi og har derudover flere terapeutiske videreuddannelser og kurser bag os. Vi har arbejdet som kliniske psykologer igennem de sidste 16-17 år med psykoterapeutisk behandling af en lang række psykologiske problemstillinger, bl.a. stress- og belastningstilstande, livskriser og udbrændthed. Vi har indgående kendskab til behandling af angst, OCD, depression, lavt selvværd samt generel personlig udvikling.

Herudover har Nina specialiseret sig i behandling af psykologiske følger af somatiske sygdomme, smertetilstande, helbredsangst og psykosomatiske lidelser, mens Christine særligt har fordybet sig i behandling og forebyggelse af stress på arbejdspladsen samt længerevarende psykoterapeutiske forløb med personlig udvikling som sigte.

Christine Holme

cand.psych., autoriseret psykolog,
specialist i klinisk psykologi og psykoterapi www.christineholme.dk
ch@trekanten.dk
tlf. 22110202

Nina Dam

cand.psych., autoriseret psykolog,
specialist og supervisor i klinisk psykologi og psykoterapi www.ninadam.net
psykolog@ninadam.net
tlf. 30113391

Psykologcentret Trekanten

Vester Voldgade 111, 3., 1552 København V

+ 45 22 11 02 02

ch@trekanten.dk

CVR 31515823